Viitorul nostru

Viitorul nostru si al Europei este in mainile actualilor decidenti, ei si noi

Vedeti ca toata lumea s-a saturat de aceasta democratie de parada. De aceea au succes partidele nationaliste. Vad ca si  BRIGITTE BARDOT DORESTE SI SUSTINE UN REGIM AUTORITAR.
A slabi latul  ordinei militaresti, inseamna a da un CEC in  alb celor care nu merita si care vor profita imediat pentru a face nelegiuiri bazadu-se pe justitie si taraganeala voita a ei. Societatea peste tot in lume si mai ales in Europa, s-a degradat si orice luare de atitudine este catalogata drept fascism.
Nu trebuie sa traim cu orice pret substituindu-ne unor animale care nu gandesc, nici cat pana la varful nasului.
Nu stiu daca acest sentiment este avangardist dar, este ceva neaparat necesar acum.Si este de datoria noastra pentru ca noi suntem chemati acum a face posibila salvarea societatii noastre de la degradarea totala, cu ajutorul institutiilor de forta platite de noi chiar.
Degeaba rostogolim de azi pe maine si de la o generatie la alta aceste luari de atitudine ferme, nimic nu se schimba in bine, mai bine zis se schimba in rau si infractorii profesionisti avand infractiunea inalta pe mize mari, nu marunta in sange, prind curaj si nu mai pot fi opriti conform dictonului ca, numai dupa terminarea proceselor sunt inculpati, pana atunci fiind socotiti nevinovati.
DICTÓN, dictoane, s. n. Expresie devenită proverb; zicătoare, maximă, sentință. Alea jacta est ! .
O excrocherie mai mare nici ca se poate, decat a le da posibilitatea ca ani de zile si chiar zeci de ani sa isi desfasoare excrocheriile cu sarg dandu-se asa zisi oameni de afaceri catora vocabularul hotilor, le permite sa-si zica oameni de afaceri, adica hotia ridicata la politica de stat inseamna afacere.
Zilnic se ia atitudine de catre „spala varza” de la tv.-uri, ca in Europa trebuiesc opriti  nationalistii, partidele de dreapta si sa fie lasata  degrigolada facuta cu un scop anume a infractiunii, regina peste tot. Nu spun anarhie caci, chiar daca va veti uita veti vedea ca, ararhia nu inseamna ceva incontrolabil ci, este pus totul cu minutiozitate, profesionalism la cale si mizand pe reusita actiunilor.
Ne scaldam singuri si noi si europenii intr-o mocirla care in curand va forma un vulcan, care va scoate tot puroiul la suprafata si abia atunci, va trebui sa se opreasca daca nu pentru totdeauna, ci doar pentru mai lung sau mai scurt timp aceasta cangrena, care va duce la  disparitia societatii bazata pe morala si corectityudine, tocmai aici in Europa unde spunem ca, suntem mai civilizati ca alti care, chiar daca constituie leaganul civilizatiei lumii,au ramas prizonieri  in timp datorita religiei. Daca ne laudam ca avem o gandire inaintata, stiintifica, trebuie sa fim si curajosi si sa nu ne petrecem viata intr-un festina lente, de care urmasilor nostrii le va fi rusine, si poate datorita atitudinii noastre, vor avea  chiar ei cel mai mult de pierdut.
Sa oprim acapararea puterii financiare, fizice si morale a acestei bande de distrugatori de societati, care cu fiecare zi prind aripi pe fondul indiferentei si tolerantei  aplicate de noi,  sustinand democratia fara fond, de parada, ca in povestirea Fratilor Grimm, Hainele Imparatului.
Dar mai avem o raza de speranta prin castigarea alegerilor in tarile chemate la vot, a NATIONALISTILOR, care au inteles ca UE este in coma, tinuta de aparate, adica de contributiile prostilor care tin la titlu, adica muinciuna ca sunt tari europene, de parca daca nu am fi in UE ar insemna ca suntem in Patagonia. Nu se lasa  la o parte nici o munciuna si se exploateaza orice slabiciune si nici o hotie a  bogatiilor tarilor credule ca Romania.
UE este ca LENIN in Mausoleul de la Moscova.
Decat sa fim 200 de ani cioara, mai bine 20 de ani vultur.

Lasă un comentariu