Pofta buna !

GAMBAS AL COÑAC
Ingredientes: 1kilo de gambas  Perejil Medio vaso de coñac 2 vasos de aceite de oliva Ajos sal y guindilla Preparación: Se pone el aceite a calentar se le añade los ajos a rodajas y se doran,luego se le añade las gambas peladas y se sofríen se le s ponen sa…
GAMBAS AL COÑAC
GAMBAS AL COÑAC
lacocinadicharachera.blogspot.com.es
2 +1ri
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s