Dorinte

BELGIUM PARLIAMENT TO LOWER AGE OF CONSENT TO 13

Abia astept sa mareasca leafa la buigetari. Prima mea dorinta este sa  dezactiveze bordelul le la BAR.BUC. BL.13 din Ploiesti, condus cu mana profesionista de binomul (e la moda) gen.in rez.fost com.de UM Negoiesti Ispas Vasile, neclarificata apartenenta lui nici pana acum la gruparea pedofila, impreuna cu tiganul Micu Vasile spalator de wc-uri. Numai asa vom fi scutiti de repertoriul pornografic aici cu scoala nr.15 si gradinita alaturi. Si poate vom gasi  si infractoarele batrane inclusiv cele tinere care isi castiga bani nemunciti, din contributia noastra  nereala la intretinere.
Asta a ramas de la tov. militian cu mutra de european fara papion, ca Viorel Dosaru fost sef Politia Ploiesti, care a mintit de acum 5 ani ca face ordine, A facut ordine cu mintea lui cea creata dar, infractorii si-au vazut si isi vad de treaba in continuare. Daca nu era el sa-i mangaie pe caput….. Ati vazut cum il cheama pe caricaturistul turc? Capuling ! I se potriveste manusa…
Am nevoie urgenta de clarificari  pentru ca, campaniile electorale in Europa sunt in toi. si vor  malai de macinat la moara satisfacerii dorintelor cetatenilor lor de a nu primi imigranti de toate felurile din toate partile, caci si cei autohtoni sunt mai rai ca originalii..

Parlamentul Federal al Belgiei va supune la vot saptamana asta o moțiune care ar putea scădea vârsta legală a consimțământului de la 16 la 13 ani. Laurent Cassius, membru al opoziției, a propus moțiunea care “ar putea să elibereze mii de deținuți condamnați pe nedrept” dacă adunarea decide ca această moțiune să treacă.

“Închisorile noastre sunt pline de tineri cărora li s-a răpit tinerețea, fiind condamnați să putrezească în închisoare din cauza unei fapte care nu ar trebui să fie incriminată. De ce le negăm acestor tineri șansa de a fi personaje pozitive în această societate modernă?”, s-a adresat Laurent Cassius adunării.

“Legile referitoare la pedofilie sunt depășite”, susține Hans Goldsberg, un avocat german important. “Va exista nevoia unei revizuiri a legilor naționale având ca referință sistemul european actual cu privire la aspecte ale sexului. Majoritatea acestor legi naționale nu reprezintă complexitățile societății moderne actuale și nu au fundament legal. Unii afirmă chiar că o lege cu privire la vârsta consimțământului a devenit de prisos și ar trebui chiar eliminată,” pretinde avocatul, care a lucrat în acest domeniu mai mult de 35 de ani.

„Gândiți-vă doar la cât de deschisă era societatea greacă acum 2.000 de ani. Să nu uităm că dragostea dintre un bărbat și un băiat nu era atât de tabu precum astăzi,” explică antropologul cultural Thomas Black, de la Universitatea din Michigan.

Adulții care întrețin raporturi sexuale cu minorii sunt acum pedepsiți cu închisoare de la 2 la 6 ani și până la 12 ani dacă întrețin raporturi sexuale orale sau pentrante, în conformitate cu legea belgiană. Vârsta consimțământului variază în jurisprudența europeană curentă de la 13 la 18 ani.

Sursa: World News Daily Report

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s