SINCRONIZARE

Setați sau modificați o expresie de acces pentru sincronizare

Cu o frază de acces pentru sincronizare, puteți adăuga un strat suplimentar de criptare, astfel încât Google să nu poată citi datele dvs.

O frază de acces de sincronizare criptează toate datele sincronizate. Dacă setați o expresie de acces, puteți utiliza cloud-ul Google pentru a stoca și sincroniza datele fără a lăsa Google să o citească.

Indiferent dacă utilizați o expresie de acces sau nu, datele dvs. sincronizate sunt protejate prin criptare atunci când sunt în tranzit.
Înainte de a crea o expresie de acces pentru sincronizare

Înainte de a vă crea expresia de acces, este important să știți că:

    Trebuie să introduceți noua expresie de acces pentru sincronizare în Chrome pe toate dispozitivele pentru a continua sincronizarea.
    Trebuie să introduceți noua expresie de acces pentru sincronizare atunci când vă conectați la Chrome pe un dispozitiv nou.

După ce creați o expresie de acces pentru sincronizare

După ce creați o expresie de acces pentru sincronizare:

    Feedul dvs. nu va afișa sugestii pe baza site-urilor pe care le căutați în Chrome.
    Nu puteți să vizualizați parolele salvate pe adresa passwords.google.com sau să utilizați funcția Smart Lock pentru parole.
    Istoricul dvs. nu se va sincroniza între dispozitive. Adresele web pe care le introduceți în bara de adrese din Chrome vor fi sincronizate.

Notă: dacă uitați fraza de acces pentru sincronizare, Google nu vă poate ajuta să o recuperați. Va trebui să o resetați. Aflați cum să resetați expresia de acces pentru sincronizare.
Creați o expresie de acces pentru sincronizare

Fraza de acces pentru sincronizare este stocată pe computerul dvs. și nu este trimisă niciodată la Google. Numai cineva cu fraza de acces poate să sincronizeze datele criptate către un dispozitiv nou.
Calculator AndroidiPhone și iPad
computer

    Pe computer, deschideți Chrome.
    Conectați-vă la Chrome, dacă nu ați făcut-o deja:
        În partea dreaptă sus, dă clic pe butonul People People (Oameni).
        Faceți clic pe Conectați-vă în Chrome.
        Conectați-vă cu Contul dvs. Google.
    În partea dreaptă sus, faceți clic pe Mai multe detalii și apoi pe Setări.
    În partea de sus, sub "Oameni", faceți clic pe Sincronizare.
    Sub "Opțiuni de criptare", alegeți Criptați datele sincronizate cu propria expresie de acces pentru sincronizare.
    Creați și confirmați o expresie de acces pentru sincronizare.
    clic

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s