Impostura conduce Romania !!!

Impostura conduce societatea romaneasca !!!!! Sa ne eliberam de ea !!!!!

Azi m-am sculat la 9,30 si tocmai cand dadusem drumul la tv. aflu ca zodia mea are o zi buna, asa cum imi doresc. Cand colo ce credeti ca vad? Il vad pe  presedintele nostru cel betiv, vorbind. Asta m-a facut sa fug repede sa fac un dus fierbinte cu toate ca nu era necesar, dar pentru a-mi mai muia nervii, dupa ce am iesit  tot el vorbea si m-am hotarat sa spal gresia, asa ca sa am pe cine sa ma razbun, vorba aceea veche „as bate si nu am pe cine”. Dupa ce am terminat, m-am asezat pe canapea in suferagerie gandind ca tortura mea se va sfarsi curand si incercand sa percep cu putina mea inteligenta despre ce este vorba, am inchis ochii si  mi l-am inchipuit presedintele  galaxiei noastre, mai presus decat orice presedinte pamantean. Si mi-am zis uite ce noroc pe romani si Romania sa avem un astfel de presedinte cu  viziuni  asa de mari, dar noi nevolnicii nu-l putem aprecia caci   mintea noastra nu-i poate cuprinde intreligenta astrala.
REVENIND CU PICIOARELE PE PAMANT GASESC CA,  CEA MAI MARE PARTE DIN VINA SI CEA CARE NE-AR FI SCAPAT DE ACEST PSIHOPAT,AR FI FOST DACA LA CONTROLUL MEDICAL, MEDICII CARE AU SEMNAT CA ESTE SANATOS TUN, SI-AR FI FACUT MESERIA SI AR FI DAT VERDICTUL CU CURAJ. E NEBUN SADEA. NU AR MAI FI STAT ACUM OAMENI IN GER,  ORE SI ZILE IN  SIR  SI  DETERIORAREA VIETRII NOASTRE DE ZI CU ZI  S-AR FI STOPAT.
Ca nu este in boii lui, se vede dupa  cum repeta la nesfarsit impreuna cu roboteii lui,  ca vor merge  inainte, ca au fost luate cele mai bune masuri si ne lauda toti. Vor merge   mafiotii inainte si noi in urma ne  vom imputina mereu. DE CE ?????????
Asa cum avem la conducerea tarii pe acest nebun  alcoolic, tot asa vom avea o societate  bolnava mintal, caci se dau diplome  de absolventi de facultate, nu numai celor de tipul parasute ci si  handicapatilor mintali cu ajutoare banesti si cu patalama la mana.
Sa stopam degringolada  societatii noastre dupa modelul, „sa fie ministrru sau ministreasa si  centuristele oraselor”, ca  pot si ele sa faca praf miliarde si miliarde in fiecare an, pe care sa le plateasca  romanii impreuna cu posesorii  materiei lor cenusie cea mai reusita, medici, profesori,  cercetatori. Ei sunt „negrii” vestii si trebuie sa munceasca poate si pe un blid de zeama chioara, pana la epuizare si sa se multumeasca,  vorba ambasadorului americam ca nu vor primi un  glont in cap, cand nu vor mai putea. „Negrii” in literatura, erau cei care scriau in locul scriitorilor, care nu mai aveau inspiratie sau timp, dar voiau sa ramana in fata societatii activi si care primeau omagiile si renumeratia  grasa, pe munca altora.
Curaj !!!! Numai cu forta putem sa inlaturam acesti nemernici care  fac jocurile strainilor, care vor sa ne stearga tara de pe fata pamantului si noi romanii, sa devenim niste satre de tigani retardati mintal.
In aceste conditii vom pierde definitiv contactul cu realitatea. Sa auzim numai de bine !!!!!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s