Constitutie neputincioasa

Constitutia neputincioasa, nu poate detrona betivii nebuni de la conducerea tarii !!!! Discursul preşedintelui,…..un mare fâssssss !

Nu imi vine sa cred ca nu exista leac pentru inlaturarea nebunilor de la putere. Ce ne facem daca  Constituitia nu prevede acest lucru? Daca  imediat dupa venirea unui presedinte la putere  da nebuneala peste el, ca de exemplu la noi in Romania din cauza bauturii ! Noi ce facem il tinem  pe trai bun si bautura din belsug inca 5 ani? In istoria lumii au fost monarhi nebuni, dar  au fost izolati.
Tarul Petru al-3-lea   se juca cu  jucariile de-a razboiul. Statea  pe covor in palat  si tot timpul  ducea lupte cu soldati de  lemn. Cu toate ca nu facea rau nimanui,  s-au saturat si  rusii  si i-au luat maul intr-o buna zi. Dar l-au scos afara din palat ca avea si el SPP-istii lui. Si in Europa au fost monarhi nebuni, insa au fost izolati pana la moarte daca, pe parcursul vietii nu au fost lasati din brate de SPP-istii lor. Stiau ei de ce.
Dar la noi in Romania, cand  s-a dus tara de rapa  si vezi ca mancandu-si cuvintele vine primul betiv al tarii si spune ca va continua nenorocirea, ca a procedat bine si strainataturile il aproba ce sa mai zici? In paranteza zic, e mai urat ca un broscoi, buboaiele ii lipsesc:)))
FMI-ului ii convine i-a dat lui banii toti, zeci de miliarde, i-a palmat artistic si acum suntem buni de plata. Ne-a lucrat cemai.Dar si noi  ii lucram pe ei toti ca i-au dat atatea miliarde de euroi, ca facem referendum si gata  mai vad ei ciuciu, din toti banii pe care i-a dat lui Basescu sa-i puna bine.  Dar  noi ii dam in continuare sa bea, ca sa ne mai faca si ale tampenii ca, sa  vanda Rosia Montana pe 50 milioane de euro pe care sa-i foloseasca ca mizilic,  pentru Leana de la Plescoi, ca-i dama buna.
Parca v-am povestit de  ghicitorul acela din India, care spunea  dupa revolutie ca  v-a veni unul mic si chel sa ne conduca, de ne va duce in sapa de lemn. Si la mijlocul celui de-al doilea mandat(nu ne saturasem cu primul) parca de la un  pumn (SPP-istii nefiind vigilenti) i-a sarit un glont in cap.
Dupa aceea spunea indianul ca  America se va prabusi si Romania  va deveni un colt de rai unde va curge lapte si miere. Eu vreau sa mai traiesc sa vad si asta.
Ca ne-am vindecat de prostie si am inteles in sfarsit, cum trebuie sa fie conducatorii unei tari. Samba cu tigancile si chefuri la Ciresica nu mai tin. Cel care a facut asta sa le continue la mititica, daca isi permite si isi revine dupa pumn :))).

Lasă un comentariu